Kom werken bij OKay,jouw praktische supermarkt

OKay is een praktische buurtsupermarkt voor mensen die snel, goedkoop en makkelijk boodschappen willen doen. Bij OKay werken hechte teams die de klant centraal stellen. Gemotiveerd en betrokken personeel dat klanten graag én goed bedient. Door de familiale sfeer in de winkel, voelt iedereen zich thuis op het werk.

Bij OKay komen al je kwaliteiten van pas: een positieve ingesteldheid, creativiteit, zorgzaamheid en hulpvaardigheid, een goede teamspirit …

Meer weten

Zoveel kwaliteiten onder één petje!

Een passie voor lekker eten

Een vraag over een ingrediënt of een recept? Jij weet altijd raad. Proevertjes klaarmaken en voorschotelen is ook helemaal je ding.

Een gezonde dosis teamspirit

Bij OKay werken, is werken in een hecht team. Goed dus dat jij vlot in de omgang bent en een gezonde dosis flexibiliteit hebt.

Voor klanten zorgen is jouw ding

Jouw dag draait rond je klanten. Hebben ze een vraag of hebben ze iets specifieks nodig? Jij staat paraat.


Je goochelt met leuke ideeën

Je tovert altijd wel een leuk idee tevoorschijn om creatief mee aan de slag te gaan in de winkel.

Je weet van aanpakken

Je ziet meteen wat er moet gebeuren en je steekt graag de handen uit de mouwen.

Je bekijkt alles van de zonnige kant

Klanten en collega’s voelen zich altijd welkom dankzij jouw stralende glimlach.

Een job als team member

Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt.

Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren!

Solliciteer als
TEAM MEMBER

Een job als kandidaat store manager

Als kandidaat store manager leer je tijdens je opleidingstraject eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een team member. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je stap voor stap meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning natuurlijk. Je ontwikkelt inzicht in de winkel en leert de organisatie van de winkel volledig te begrijpen

Als je store manager bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat in voor de planning en de organisatie van je winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden.

Daarnaast coach en motiveer je je ploeg medewerkers en je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal.

Solliciteer als
KANDIDAAT STORE MANAGER

Solliciteren doe je zo

Solliciteer in een klik

Ga naar de jobsite van Colruyt Group. Via de ‘zoek een vacature’-knop vind je al onze openstaande vacatures. Je kan zoeken op functie, regio, ervaring … Je kan ook meteen online solliciteren. En als je wil, krijg je via mail een overzicht van de vacatures die jou interesseren. Zo vind je zeker jouw ideale job!

Waar vind je ons?

Als je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek, ontvangen we je graag in een van onze regionale kantoren.
Dit zijn alle locaties:

Colruyt Group Hellebroek
Edingensesteenweg 249
1500 Halle
Tel: 02/360.10.40

Antwerpen jobmarkt
Italiëlei 124 bus 73
2000 Antwerpen
Tel: 02/363.53.43

Haasrode kantoor
Interleuvenlaan 17A
3001 Heverlee
Tel: 02/363.53.43

Deinze kantoor
E3-laan 80
9800 Deinze
Tel: 02/363.53.43