Logistiek is het kloppend hart van Colruyt Group. Op dit moment werken er tussen de 4.000 en 5.000 mensen in een tiental logistieke centra. Het zijn zij die de logistieke molen doen draaien. Zij die ervoor zorgen dat er elke dag 3.000 palletten en 12.000 karren naar de winkels vertrekken. En dat is geen gekkenwerk, dat is het samenspel tussen mens en technologie. Dat is elke dag weer boeiend en uitdagend. Dat is logistiek.

Een job in logistiek


Werken in de logistieke centra van Colruyt Group, dat geeft voldoening. Want elk deel van de logistieke keten is even belangrijk.

Orderpicker

Teamwork, motivatie en initiatief. Dat zoeken we in een orderpicker. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van goederen voor de bevoorrading van de winkels. Een onmisbaar stukje van de logistieke puzzel.

Teamleader Logistiek

Een team motiveren, knopen doorhakken, oplossingen bedenken. Dat vragen we van een team leader. Want je geeft elke dag een 35-tal mensen de kans om op een kwalitatieve en efficiënte manier te werken.

Transport

Hoffelijke chauffeurs die leveren met plezier, dat zoeken we om onze goederen te transporteren. Je bent het gezicht van Colruyt Group voor onze leveranciers, winkel-
medewerkers en klanten. Jij vervoert onze goederen over het hele land.

Operator

Zin voor verantwoordelijkheid en een goede technische bagage: dat zijn onmisbare kwaliteiten voor onze operatoren. Jij zorgt ervoor dat onze productie op rolletjes blijft lopen in onze productiesites en recyclagecentra, werkt mee aan de productielijn en je bedient de machines.